Értékeljük a tudást!

Akkreditált szakképzési vizsgaközpont

5000. vizsgázó köszöntése

A Székesfehérvári Területi Független Vizsgaközpont a tegnapi napon ünnepélyes keretek között köszöntötte 5000. vizsgázóját, aki Pedagógiai munkatárs(Pedagógiai asszisztens) képesítő vizsgán vett részt.

Fülöp Anita vizsgaközpont vezető elmondta, hogy a sikeres akkreditációt követően, a vizsgáztatás első évében közel 2000 fő tett szakképesítő vizsgát, a 2023. évben, amellett, hogy a Vizsgaközpont további 15 KEOR képzési területre kapott akkreditációt, már szakmai vizsgákat is bonyolított. Az idei év novemberében a Pedagógiai munkatárs (Pedagógiai asszisztens) vizsgán az 5000. vizsgázó kezdte meg képesítő vizsgáját.

A Vizsgaközpont a szakképzés és a gazdasági szereplők részéről megfogalmazott igényekre, a képzési és kimeneti követelményekben és a programkövetelményekben rögzítettek alapján, a vizsgahelyszínen a személyi és tárgyi feltételeket biztosítva magas minőségben szervezi meg és bonyolítja a képesítő és szakmai vizsgákat. A Vizsgaközpont számára a legfontosabb, hogy minden vizsgázó számára magas színvonalú szolgáltatást biztosítson a jelentkezéstől, a bizonyítvány kiállításáig.

Kiemelten fontos a Vizsgaközpont számára, hogy minél szélesebb körben adjon tájékoztatást a Vizsgaközpont munkájáról, ezért a vizsgaközpont vezető számos szakmai meghívásnak tesz eleget, ahol a vizsgáztatással kapcsolatban tart előadást. A jövő évi terveket illetően elmondta, hogy a Vizsgaközpont ingyenes tájékoztatókat tervez, ezért érdemes figyelemmel kísérni a honlapunkat.

A virágcsokrot köszönjük együttműködő partnerünknek, az Alba Virág Kft-nek. (Virágvár)